Nieuws uit 't Pand

december 2020

Hallo winter!

Na een prachtige zomer zijn we alweer bijna in de winter beland. Veel toeristen bezochten Odoorn en omgeving. Campings, hotels en vakantieparken waren vol geboekt. En veel mensen, die gewend waren in het buitenland te vertoeven, spraken hun waardering uit. Over onze natuur, vriendelijkheid en leuke initiatieven. Onze winkel werd in de zomer dan ook goed bezocht en die trend zet door! 
 
We ontvangen nog steeds ‘mensen van buitenaf’ die een midweek of weekend in onze omgeving verblijven. Maar ook zien we steeds meer vertrouwde gezichten terugkomen (door de mondkapjes moeten we soms even 2x kijken, om je te herkennen). En daar doen we ons voordeel mee. We weten steeds beter wat jullie waarderen en leuk vinden, en dat vind je terug in ons assortiment. Met veel plezier bereiden we ons voor op de feestdagen!

Hartelijk welkom bij ons in ’t pand aan de Valtherweg 11,

Team Pand 11 bij Studio JOB Odoorn

Nieuwe Website!

We hebben een nieuwe website! Al zeggen we het zelf, het is een prachtige site geworden. Overzichtelijk en de sfeer van onze winkel vind je terug. Ook kun je er een kijkje achter de schermen nemen.

Nieuwsgierig? Kijken kan! 

https://www.pand11-bij-job.nl/

Scan QR-code

Ben je bij ons in de winkel en tevreden over ons assortiment? Vergeet dan niet de QR-code te scannen (die vind je bij de ingang en kassa) en laat een recensie achter. Wij belonen je daarvoor graag met een leuke attentie. Hartelijke dank alvast! 

Creatieve Kerst

Al in september begon het te kriebelen bij jongeren en begeleiders die dagelijks lekker bezig zijn in de studio achter de winkel. De zomer had lang genoeg geduurd, het mocht wel winter worden. Met de gedachte dat het winter is voordat je het weet, is het creatieve team alvast gaan brainstormen, sudderen en pruttelen. En dat duurde verrassend kort! Want voordat wij, vanuit de winkel, het door hadden, rolden de mooiste zaken van de werkbanken, naaimachines, kleiovens en andere werkplekken. 
Engeltjes, kerstbomen, harten, sterren en klokken werden in allerlei maten en van verrassende materialen gemaakt. Het is te veel om op te noemen. We hebben zoveel mogelijk op de foto gezet. De beelden zeggen genoeg. Heb je vragen, dan weet je ons vast te vinden!

Räder brengt licht & gezelligheid 

De producten van het Duitse Räder worden elke keer weer vol enthousiasme door jullie ontvangen. Ze zijn dan ook bijzonder en verfijnd. Ze passen dan ook heel erg goed bij de kerstsfeer. We hebben mooie tafereeltjes in de winkel!
Wat dit merk zo bijzonder maakt? Dat kunnen de mensen van Räder misschien zelf het beste vertellen en daarom vertalen we een korte tekst vanuit het Duits:

Laat je meevoeren naar onze RäderWereld, waarin we graag verhalen vertellen over liefde en geluk, over vrolijkheid en het leven zelf. Met onze producten fleuren we met veel plezier je alledag op, of helpen we je een bijzonder cadeau te geven. Ons doel is om met elk artikel inspiratie en een sprankje levensvreugde te brengen. Daarvoor leggen we onze ziel en zaligheid in het dagelijkse werk en hopen daarmee een sprankel over te brengen. We maken graag producten die verwondering opwekken en wellicht een verhaal kunnen vertellen.
Wat deze producten ook zo bijzonder maakt, is dat ze met respect voor aarde en mens worden gemaakt. De productiebedrijven (in Europa en Azië) zijn bij voorkeur ambachtelijke familiebedrijven die duurzame grondstoffen uit hun regio halen. Je kunt dan ook aan de meeste producten zien dat ze met de hand worden gemaakt. 

Zalige Zaterdagen

Op 12 & 19 december nodigen we je weer graag uit voor onze Zalige Zaterdagen. We maken het dan extra gezellig en hebben dan weer leuke aanbiedingen. Houd onze facebook pagina in de gaten, daar zullen we onze aanbiedingen aankondigen. 

Vind ons online

Volg ons op Facebook zie regelmatig leuke updates, mooie verhalen en prachtige producten!
Facebook
Email
Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier!
Ons mailadres is:
info@pand11-bij-job.nl